Tagliatelle cu Parmigiano Reggiano este o mancare rapida si delicioasa pe baza de paste si parmezan.
Amestecati ierburile aromatice tocate fin cu untul.
Faceti un rulou din crema astfel obtinuta si introduceti la frigider.
Decojiti rosiile, indepartati semintele si taiati-le cuburi.
Intr-o tigaie turnati ulei de masline. Sotati rosiile, maslinele si caperele in uleiul de masline.
Adaugati sare si piper dupa gust.
Separat, fierbeti pastele al dente. Scurgeti-le si adaugati-le peste sosul de rosii.
Dupa cateva minute, luati tigaia de pe aragaz, adaugati untul si presarati Parmigiano Reggiano.
Serviti tagliatellele cu Parmigiano Reggiano calzi.
Daca Bivolaru are spirala, de ce sa nu am si eu...care se baga la o spirala spiritualo-gustativa...:))
Spirala cu vinete si carneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj