Tagliatelle cu Parmigiano Reggiano

Tagliatelle cu Parmigiano Reggiano este o mancare rapida si delicioasa pe baza de paste si parmezan.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g tagliatelle
  • 40 g capere
  • 100 g unt
  • 50 g masline verzi
  • 200 g rosii
  • 250 ml ulei de masline
  • 100 g Parmigiano Reggiano
  • Ierburi aromatice
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Amestecati ierburile aromatice tocate fin cu untul.

Faceti un rulou din crema astfel obtinuta si introduceti la frigider.

Decojiti rosiile, indepartati semintele si taiati-le cuburi.

Intr-o tigaie turnati ulei de masline. Sotati rosiile, maslinele si caperele in uleiul de masline.

Adaugati sare si piper dupa gust.

Separat, fierbeti pastele al dente. Scurgeti-le si adaugati-le peste sosul de rosii.

Dupa cateva minute, luati tigaia de pe aragaz, adaugati untul si presarati Parmigiano Reggiano.


Serviti tagliatellele cu Parmigiano Reggiano calzi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide