Tagliatelle cu Parmigiano Reggiano

Tagliatelle cu Parmigiano Reggiano este o mancare rapida si delicioasa pe baza de paste si parmezan.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g tagliatelle
  • 40 g capere
  • 100 g unt
  • 50 g masline verzi
  • 200 g rosii
  • 250 ml ulei de masline
  • 100 g Parmigiano Reggiano
  • Ierburi aromatice
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Amestecati ierburile aromatice tocate fin cu untul.

Faceti un rulou din crema astfel obtinuta si introduceti la frigider.

Decojiti rosiile, indepartati semintele si taiati-le cuburi.

Intr-o tigaie turnati ulei de masline. Sotati rosiile, maslinele si caperele in uleiul de masline.

Adaugati sare si piper dupa gust.

Separat, fierbeti pastele al dente. Scurgeti-le si adaugati-le peste sosul de rosii.

Dupa cateva minute, luati tigaia de pe aragaz, adaugati untul si presarati Parmigiano Reggiano.


Serviti tagliatellele cu Parmigiano Reggiano calzi.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza

Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos