Tagliatelle cu rosii si busuioc este o reteta de paste foarte simpla si rapida, dar delicioasa in acelasi timp, ce te trimite cu gandul la vacanta.
Pastele se pun la fiert 6 min intr-o cratita cu 1,5 l apa, un varf de sare si 1 lingurita de ulei. Se scurg si se clatesc.
Se taie ceapa marunt (se poate pune 1 catel de usturoi in loc de ceapa) si se rumeneste in putin ulei. Se adauga sucul de rosii, sosul salsa, zahar, sare, piper si fierbem la foc mic cam 15 min fara sa acoperim cratita.
Adaugam sosul obtinut peste paste, impreuna cu busuiocul si amestecam.
Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc se pot consuma calde sau reci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.