Tagliatelle cu rosii si busuioc este o reteta de paste foarte simpla si rapida, dar delicioasa in acelasi timp, ce te trimite cu gandul la vacanta.
Pastele se pun la fiert 6 min intr-o cratita cu 1,5 l apa, un varf de sare si 1 lingurita de ulei. Se scurg si se clatesc.
Se taie ceapa marunt (se poate pune 1 catel de usturoi in loc de ceapa) si se rumeneste in putin ulei. Se adauga sucul de rosii, sosul salsa, zahar, sare, piper si fierbem la foc mic cam 15 min fara sa acoperim cratita.
Adaugam sosul obtinut peste paste, impreuna cu busuiocul si amestecam.
Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc se pot consuma calde sau reci.
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti