Tagliatelle cu rosii si busuioc

Tagliatelle cu rosii si busuioc este o reteta de paste foarte simpla si rapida, dar delicioasa in acelasi timp, ce te trimite cu gandul la vacanta.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g paste
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita zahar
  • 100 g sos de tomate salsa
  • 1 varf sare
  • 1 varf piper
  • 2 lingurite busuioc uscat
  • 1 lingurita ulei
  • 10 g pasta de ardei

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert 6 min intr-o cratita cu 1,5 l apa, un varf de sare si 1 lingurita de ulei. Se scurg si se clatesc.
Se taie ceapa marunt (se poate pune 1 catel de usturoi in loc de ceapa) si se rumeneste in putin ulei. Se adauga sucul de rosii, sosul salsa, zahar, sare, piper si fierbem la foc mic cam 15 min fara sa acoperim cratita.
Adaugam sosul obtinut peste paste, impreuna cu busuiocul si amestecam.


Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc se pot consuma calde sau reci.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajeala de purcel

"Reteta romaneasca"

Prajeala de purcel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca