Taitei picanti

Taiteii se pun sa fiarba in apa care clocoteste si se lasa o jumatate de ora la foc potrivit. Se spala cu apa rece, se scurg si se lasa deoparte. Se t

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g taitei
  • 1/2 varza alba
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 lingura bulion de rosii
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Taiteii se pun sa fiarba in apa care clocoteste si se lasa o jumatate de ora la foc potrivit. Se spala cu apa rece, se scurg si se lasa deoparte.

Se taie varza fideluta cu lama unui cutit ascutit, se toaca ceapa marunt, se pun impreuna cu o ceasca de ulei sa se caleasca si se lasa sa se inmoaie bine, apoi se ia cratita de pe foc si se raceste amestecul.

Se adauga o lingura de bulion de rosii si se amesteca bine, se mai lasa pe foc cateva minute, apoi se pune amestecul peste taitei si se servesc ca un fel de mancare.
Pofta buna!

Alte mancaruri

recomandate:

Pilaf cu ciuperci si legume

Mancare de pui cu legume si oua fierte

Mancare de spanac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...