Peste pe pat de legume in vas roman este o reteta cu peste simpla si delicioasa. Vasul roman folosit pentru aceasta mancare de peste ii da preparatului culinar o aroma deosebita.
Peste pe pat de legume in vas roman este o reteta cu peste simpla si delicioasa. Vasul roman folosit pentru aceasta mancare de peste ii da preparatului culinar o aroma deosebita. Vasul trebuie uns cu ulei de masline. Cartofii curatati si taiati cubulete se pun in vas impreuna cu ceapa taiata solzisori. Se pun si morcovii taiati rondele, boabele de porumb si ultima data se pune pestele.
Se presara deasupra usturoiul taiat rondele si ardeiul taiat feliute, dupa care se toarna apa pana la nivelul pestelui si se adauga un pic de sare.
Vasul se acopera si se da la cuptor pentru o jumatate de ora. Dupa acest timp se indeparteaza capacul si se lasa inca un sfert de ora ca sa se mai rumeneasca pestele.
Pentru dresing se toarna iaurtul intr-o tigaie, se adauga parmezanul si se amesteca pana se omogenizeaza. In final se presara putin oregano si se adauga castravetele taiat cubulete.
Pestele pe pat de legume in vas roman se serveste cald, acoperit cu dressingul din iaurt.
Pentru servire as avea nevoie de un set tacamuri pentru servit peste de la Kitchen Shop.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa