Se face o tigaie tiganeasca cu cartofi prajiti, se prajesc mai putin decat de obicei, se scot si pun la scurs de ulei, se taie carnatul felii nu prea
Se face o tigaie tiganeasca cu cartofi prajiti, se prajesc mai putin decat de obicei, se scot si pun la scurs de ulei, se taie carnatul felii nu prea groase si se prajeste, se vor scoate si carnatii pt scurs de ulei, se bat ouale ca pentru oua batute.
In tigaie trebuie sa ramana foarte putin ulei, eventual doar unsa, se pun cartofii si se aranjeaza uniform, se toarna compozitia de oua peste cea de carnati, se lasa la cuptor la foc potrivit pana cand se intaresc ouale ca la cele batute, se scoate si se rade cascaval, se pune sare si piper dupa gust.
Un fel de mâncare principal, creat ad-hoc, după o revizie prin frigider și cămară! Cu un pic de...
Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura