Pizza saracului

Se face o tigaie tiganeasca cu cartofi prajiti, se prajesc mai putin decat de obicei, se scot si pun la scurs de ulei, se taie carnatul felii nu prea

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi 0
  • 5 kg
  • 3 oua
  • carnati debretin
  • sare
  • piper
  • cascaval

Mod de preparare

Se face o tigaie tiganeasca cu cartofi prajiti, se prajesc mai putin decat de obicei, se scot si pun la scurs de ulei, se taie carnatul felii nu prea groase si se prajeste, se vor scoate si carnatii pt scurs de ulei, se bat ouale ca pentru oua batute.

In tigaie trebuie sa ramana foarte putin ulei, eventual doar unsa, se pun cartofii si se aranjeaza uniform, se toarna compozitia de oua peste cea de carnati, se lasa la cuptor la foc potrivit pana cand se intaresc ouale ca la cele batute, se scoate si se rade cascaval, se pune sare si piper dupa gust.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Alcazare/Alcazale

Nişte prăjiturele delicioase,pe care le-am văzut pe blogul Simonei Callas...

Alcazare/Alcazale
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca