Bulz a la Droop

In mod evident se face intai mamaliga. Se fierb ouale si kaizerul sau afumatura se caleste putin in tigaie, fara ulei. Ouale se curata si se zdrobesc

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • mamaliga (cam 500 gr) potrivita
  • cca 300 gr kaizer
  • 2 oua
  • 2 linguri de unt
  • cca 300 gr branza de burduf
  • piper dupa gust

Mod de preparare

In mod evident se face intai mamaliga. Se fierb ouale si kaizerul sau afumatura se caleste putin in tigaie, fara ulei. Ouale se curata si se zdrobesc cu o furculita in farfurie. Se adauga si untul si se amesteca bine cu ouale. Se pune apoi branza de burduf si se amesteca bine, pana se omogenizeaza. Se inglobeaza si mezelurile. Mamaliga se taie felii groase, care se preseaza pe rand. Pe o felie de mamaliga presata se pune o lingura de compozitie. Apoi se formeaza o bila. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se pun bilele si se dau la cuptor, la 150 grade Celsius, pentru 15 min.


Se seveste cu branza sau cascaval ras si un pahar de bere

Alte retete culinare recomandate


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide