Mamaliga cu branza de oaie

Fierbe 1,5 l de apa cu putina sare. In timp ce amesteci continuu (cel mai indicat e sa folosesti un tel) presara malaiul. Fierbe-l amestecand continuu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g malai
  • 250 g branza de oaie
  • 300 ml smantana
  • 80 g untura
  • sare
  • slanina

Mod de preparare

Fierbe 1,5 l de apa cu putina sare. In timp ce amesteci continuu (cel mai indicat e sa folosesti un tel) presara malaiul. Fierbe-l amestecand continuu, pana devine dens, dupa care pune-l deoparte. Unge cu untura o oala mai inalta, pune cateva linguri de mamaliga, presara branza de oaie, adauga putina smantana si untura, dupa care adauga inca un strat de mamaliga. Deasupra pune branza de oaie. Coace-l in cuptorul incins, la foc mediu, pana se rumeneste. Poti pune deasupra slanina prajita si marar.
Alte retete recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciorba radauteana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...