Se face o mamaliga mai moale din apa, lapte, malai si sare. Cand este gata preparata se adauga o lingura cu unt si casul framantat. Se amesteca totul
Se face o mamaliga mai moale din apa, lapte, malai si sare. Cand este gata preparata se adauga o lingura cu unt si casul framantat. Se amesteca totul bine si se rastoarna intr-un vas din care se va servi la masa. Deasupra se presara branza si se introduce in cuptor 10 minute.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Mancare de mazare Cartofi la cuptor Conopida la cuptor cu bacon
Ca aperitiv, fel principal, de luat la pachet, fie rece, fie calda, puteti servi aceasta tarta...Prea buna, prea delicioasa!
Tarta cu dovlecei, ricotta si mozzarellaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura