Mamaliga cu branza la cuptor

Se face o mamaliga mai moale din apa, lapte, malai si sare. Cand este gata preparata se adauga o lingura cu unt si casul framantat. Se amesteca totul

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr malai
  • 1
  • 5 pahare apa
  • 1
  • 5 pahare lapte
  • sare
  • 200 gr cas de oaie
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Se face o mamaliga mai moale din apa, lapte, malai si sare. Cand este gata preparata se adauga o lingura cu unt si casul framantat. Se amesteca totul bine si se rastoarna intr-un vas din care se va servi la masa. Deasupra se presara branza si se introduce in cuptor 10 minute.


Se serveste fierbinte.

Alte retete:

Mancare de mazare Cartofi la cuptor Conopida la cuptor cu bacon

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salau

  Daca este salau proaspat, putem sa punem si de o ciorba buna !!! Pentru aceasta aceasta ciorba, m-am inspirat din...

Ciorba de salau
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca