Pastrama de oaie cu mamaliguta

Se taie pastrama in bucati si se pune intr-o cratita cu ulei impreuna cu 1 cana de apa. Se fierbe apoi se lasa sa se rumeneasca putin. Intre timp se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de pastrama gata preparata
  • 3 linguri ulei
  • 300 g faina de malai
  • 1 litru de apa
  • sare

Mod de preparare

Se taie pastrama in bucati si se pune intr-o cratita cu ulei impreuna cu 1 cana de apa. Se fierbe apoi se lasa sa se rumeneasca putin. Intre timp se pune o oala cu apa si sare la fiert, se adauga malaiul in ploaie si se fierbe. Cand mamaliga este gata, se rastoarna pe un platou.


Se poate servi pastrama calda si mamaliga rece.

Alte retete recomandate:

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte

Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)

Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos