Pulpa de miel cu usturoi si cimbru

Pentru a prepara aceasta reteta de pulpa de miel cu usturoi si cimbru sunt neceza urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, cimbru, usturoi, ulei si boabe de piper.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o pulpa de miel
  • 1 capatana de usturoi
  • 50 ml ulei
  • piper boabe
  • o mana de cimbru

Mod de preparare

Pulpa de miel se curata, se lasa sa se scurga, se taie si se introduce usturoiul in ea. Se pune intr-o tava, se adauga apa si putin ulei si se pune la cuptor. Dupa 10-15 minute se adauga piper si cimbru. Se da focul mai tare si se lasa pana cand carnea e gata.


Poate fi servita imediat.

Alte retete recomandate:

Cotlete de miel cu menta, kiwi si mere

Friptura de miel in aluat de paine

Foietaj cu legume, cascaval si kaizer

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos