Pulpa de miel cu usturoi si cimbru

Pentru a prepara aceasta reteta de pulpa de miel cu usturoi si cimbru sunt neceza urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, cimbru, usturoi, ulei si boabe de piper.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o pulpa de miel
  • 1 capatana de usturoi
  • 50 ml ulei
  • piper boabe
  • o mana de cimbru

Mod de preparare

Pulpa de miel se curata, se lasa sa se scurga, se taie si se introduce usturoiul in ea. Se pune intr-o tava, se adauga apa si putin ulei si se pune la cuptor. Dupa 10-15 minute se adauga piper si cimbru. Se da focul mai tare si se lasa pana cand carnea e gata.


Poate fi servita imediat.

Alte retete recomandate:

Cotlete de miel cu menta, kiwi si mere

Friptura de miel in aluat de paine

Foietaj cu legume, cascaval si kaizer

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...