Bruschete cu rosii si anghinare
• Stropeste rondelele de paine cu ulei de masline, condimenteaza-le dupa plac cu boia dulce, piper alb, cimbru uscat si sare si pune-le intr-o tava cu hartie de copt;
• Incinge cuptorul la 180 de grade C si introdu tava inauntru pentru cateva minute pentru a se rumeni;
• Scoate-le si lasa-le sa se raceasca;
• Toaca rosiile cherry cubulete mici, indeparteaza miezul si tapeteaza-le cu servetele pentru a absorbi orice lichid in exces;
• Toaca si anghinarea tot cubulete mici;
• Amesteca rosiile cu busuiocul, anghinarea, uleiul de masline si potriveste de sare;
• Pune cate o lingura de compozitie pe fiecare felie de paine prajita;
Pofta buna !
Crochete de cartofi cu ardei gras originare din Indonesia...sunt foarte usor de preparat si sunt foarte gustoase...Merita sa...
Aperitiv crochete de cartofi -Perkedel KentangOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj