Supa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Se prepara foarte usor si poti folosi ce legume preferi! Taie legumele cuburi mari si pune-le intr-o oala cu 2-3 litri de apa, putina sare si lasa-le sa fiarba. Cand legumele sunt moi, strecoara supa si pune-le intr-un blender. Adauga 2-3 polonice de zeama si mixeaza bine. Pune cate putina supa pana obtii consistenta dorita. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust, adauga uleiul de masline si supa este gata!
Serveste-o cu crutoane aromatizate cu diferite ierburi. Daca nu tii post, poti pune un cubulet de unt si putina smantana pentru o textura mai cremoasa.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii