Budinca de gazpacho reinterpretat

Budinca de gazpacho reinterpretat

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc Castraveti
  • 1 buc Ardei gras rosu
  • 1 catel Usturoi
  • 50 g Tofu afumat
  • 1 varf de cutit Piper negru
  • 1 varf de cutit Piper cayenne
  • 1 buc Avocado
  • 2 linguri Zeama de lamaie
  • 4 crutoane mari de paine integrala
  • 3 Rosii
  • 5 linguri Seminte de chia
  • Sare – dupa gust

Mod de preparare

• Scoateti miezul de avocado si adaugati-l intr-un blender;

• Taiati restul legumelor cuburi si adaugati-le si pe acestea in blender;

• Radeti tofu afumat si adaugati-l impreuna cu zeama de lamaie, sarea si cele 2 tipuri de piper, peste restul ingredientelor;

• Adaugati si catelul de usturoi;

• Blendati;

• In momentul in care s-a produs o compozitie omogena lasati semintele de chia la hidratat cca 25-30 de min;

• Blendati, turnati in pahare si lasati la frigider cca 2 ore;

• Serviti cu crutoane de paine integrala;

Pofta buna !

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu crema de nuca si zmeura

Asta e prajitura a doua din categoria ''pentru prietena mea la aniversare''....Imi place crema de nuca si zmeura,asa ca am...

Prajitura cu crema de nuca si zmeura
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii