Pentru 4 Burgeri vegani cu sfecla, taie mai intai sfecla cuburi si pune-o in dispozitivul de tocat al lui Breville Hand Blender, impreuna cu orezul si fasolea kidney.
Taie sfecla cuburi si pune-o in dispozitivul de tocat al lui Breville Hand Blender, impreuna cu orezul si fasolea kidney;
Toaca ingredientele putin si pune-le intr-un bol incapator.
Taie ceapa cubulete mici si pune-o peste restul ingredientelor;
Toaca patrunjelul, varza kale, si adauga-le si pe-acestea, impreuna cu chimionul, chimenul, usturoiul granulat, boia dulce si cimbru, sare si piper, ulei de masline, pasta de susan, zeama de lamaie si pesmet;
Amesteca totul bine de tot;
Umezeste-ti mainile si formeaza chiftele din aceasta compozitie;
Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade;
Verifica-le si cand au facut crusta, intoarce-le cu grija si lasa-le inca 10 min;
Lasa-le sa se raceasca putin;
Unge o jumatate de chifla cu maioneza vegetala si asaza chifteaua de burger;
Taie atat ceapa rosie cat si rosiile rondele si asaza cateva deasupra;
Rupe frunze de salata si asaza deasupra;
Presara sare si piper si pune si cealalta jumatate de chifla.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii