Cartofi copti

• spalati bine cartofii si fierbeti-i in coaja pana cand intra furculita lejer in ei • lasati-i

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi noi - 46 buc
  • cedar ras - 150 g
  • chives - aprox 20 de fire
  • smantana grasa - 45 linguri
  • ardei kapia - 1 buc
  • unt - 25 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare


• spalati bine cartofii si fierbeti-i in coaja pana cand intra furculita lejer in ei
• lasati-i la scurs pentru jumatate de ora
• sdaugati-i in presa Breville Panini Maker si lasati-i sa se coaca incet, cu capacul pus, rotindu-i din cand in cand
• spalati si curatati ardeiul kapia si coaceti-l si pe acesta in presa Breville Panini Maker
• taiati marunt ceapa chives
• radeti branza cedar
• curatati pielita de pe ardeiul kapia (cel mai usor se curata punand folie de plastic pe acesta cand inca este fierbinte si lasati-o 5 minute pentru a provoca un usor condens sau sub jet de apa)
• taiati ardeiul kapia cubulete
• despicati cartofii pe jumatate si asezonati cu sare si piper dupa gust
• adaugati in acestia smantana, branza cedar, ardeiul copt si ceapa chives.

Pofta buna! 

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii