Pentru aceasta reteta de gnocchi vom folosi sos de rosii, oregano si tofu afumat
• Toaca salotele cubulete si soteaza-le in ulei de masline;
• Adauga peste acestea rosiile, putina apa si da focul mai mic;
• Amesteca din cand in cand;
• Pune cateii de usturoi la copt in cuptor;
• Odata copti blendeaza-i si adauga-i peste sos;
• Toaca busuioc si oregano marunt si adauga-i si pe-acestia in sos;
• Potriveste sosul de sare, piper si miere si da-l de pe foc;
• Intr-o tigaie distincta prajeste semintele de pin;
• Pune apa cu sare la fiert si cand aceasta a dat in clocot fierbe gnocchi conform instructiunilor de pe pachet;
• Scurge apa si amesteca-i cu sosul;
• Pune in farfurii si adauga deasupra semintele de pin, patrunjelul tocat si tofu afumat taiat cubulete;
Pofta buna !
Am facut acest tort pentru o cunostinta de ziua sotului ei.Este un tort pentru 20 de persoane si de la toti am primit numai...
Tort cu capsuni si kiwiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa