Sandwich cu vinete

• taiati vinetele, rosiile si tofu in rondele de 5 cm• formati sandwich-uri alternand straturile de vinete, rosii si

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vinete 1 buc
  • rosii 2 buc
  • tofu afumat 150 g
  • margarina 100 g
  • pesmet 45 linguri
  • verdeturi proaspete (ceapa si usturoi verde, marar, patrunjel, menta, oregano) 2 linguri
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

• taiati vinetele, rosiile si tofu in rondele de 5 cm
• formati sandwich-uri alternand straturile de vinete, rosii si tofu
• intr-o tigaie topiti margarina, adaugati verdeturile tocate marunt, pesmetul si amestecati usor pana se omogenizeaza
• stropiti sandwich-urile cu zeama de lamaie pe ambele parti si dati-le apoi prin amestecul de pesmet si verdeturi
• incingeti presa Breville Panini Maker si asezati usor sandwich-urile
• inchideti capacul, dar fara sa presati. Veti vedea ca se va forma o crusta crocanta pe ambele parti. Rotiti sandwich-urile astfel incat sa se rumeneasca uniform.
• serviti sandwich-urile de vinete stropite cu crema de otet balsamic si putina verdeata.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii