Supa de sparanghel si chilli

Supa de sparanghel si chilli se serveste cu crutoane de paine

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 buc Chilli (potrivit ca si grad de iuteala)
  • 400 ml Apa
  • 15 buc Sparanghel
  • 1/4 catel Usturoi
  • 6 frunze Oregano proaspat
  • 2 linguri Ulei de masline
  • 200 ml Lapte de cocos
  • Sare – dupa gust

Mod de preparare

• Curata sparanghelul si taie-l bucatele; • Pune-l la fiert in apa cu sare; • Odata fiert, scurge apa intr-un castron; • Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste usturoiul impreuna cu chilli; • Asteapta sa se raceasca si pune totul peste sparanghel si adauga apoi oregano si sare; • Blendeaza totul adaugand treptat lapte de cocos si putina zeama din care a fiert sparanghelul, pana obtii consistenta dorita; Pofta buna !

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide