Salata de primavara

Se spala ridichile, salata, spanacul si ceapa. Se taie marunt ca de salata dupa care se adauga uleiul, sarea si sucul de la o lamaie.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1legatura ridichi
  • 1legatura salata verde
  • 1legatura spanac
  • 1ceapa
  • ulei de masline
  • sare
  • suc de la 1 lamaie

Mod de preparare

Se spala ridichile, salata, spanacul si ceapa. Se taie marunt ca de salata dupa care se adauga uleiul, sarea si sucul de la o lamaie.


Se serveste rece ca si garnitura.

Alte retete de salata recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...