Slanina taiata de la porc se spala bine cu apa rece, se pune la fiert in apa cu sare grunjoasa. Se scoate, se raceste si se pregateste un foc, iar dea
Slanina taiata de la porc se spala bine cu apa rece, se pune la fiert in apa cu sare grunjoasa. Se scoate, se raceste si se pregateste un foc, iar deasupra se atarna bucatile de slanina, la afumat. Trebuiesc puse la o inaltime mai mare, focul trebuie sa fie doar mocnit. Se afuma asa timp de cateva ore, apoi se agata pe o franghie.
Se pastreaza la rece, dupa ce bucatile au fost frecate in prealabil cu sare grunjoasa.
Se serveste rece, cu mustar sau cu ceapa zdrobita cu pumnul si presarata cu sare.
Alte retete bucatarie recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de pui
Rulada de spanac
Mi-am dorit o ciorbita de cartofi din aceia buna . Pe la noi prin Ardeal chiar daca nu ai carne la masa -pui o felie...
Ciorba de cartofiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa