Tocanita de porc cu cartofi

O tocanita foarte gustoasa, consistenta si usor de gatit... o mancare ca la mama acasa.

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g pulpa de porc
  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • o frunza de dafin
  • boia iute
  • Cimbru
  • piper
  • sare
  • o lingura untura solida
  • 2 linguri pasta de ardei (preparata in casa)
  • ardei rosu si verde (am folosit congelat)
  • marar verde

Mod de preparare

Spalam carnea, o zvantam si o taiem cubulete. O punem intr-o cratita la calit in untura incinsa. Cand se rumeneste adaugam ceapa si o lasam 2-3 minute sa se inmoaie. Punem ardeiul si morcovul, le calim cateva minute impreuna, adaugam 2 cani de apa si lasam sa fiarba acoperit cu capac, cca 45 de minute. Daca este nevoie mai adaugam apa fierbinte. Cand este carnea aproape fiarta adaugam cartofii taiati bucati mai mari, pasta de ardei, condimentele si frunza de dafin. Potrivim gustul de sare apoi dam cratita la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute. La sfarsit adaugam maraul tocat. Pofta buna!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada aperitiv cu pate si crema de branza

Am pregatit aceasta rulada aperitiv pentru masa de Craciun. Pot sa spun ca a fost cel mai apreciat aperitiv si s-a terminat...

Rulada aperitiv cu pate si crema de branza
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii