Pentru usturoi la cuptor taie varful la usturoi. Adauga sare si putin ulei. Da la cuptor si tine-l pana se inmoaie. Serveste cu friptura sau pe paine.
Pentru usturoi la cuptor taie varful la usturoi. Adauga sare si putin ulei. Da la cuptor si tine-l pana se inmoaie. Se poate acoperi cu folie de aluminiu.
Serveste cu friptura sau pe paine.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Motanel. El spune in descriere ca reteta originala nu are in compozitie carnati si...
Taci si inghite ardelenescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa