Pregatim o coca din 200 g faina alba, 1,5 dl lapte proaspat caldut, 30 g drojdie faramitata si putin acid ascorbic, ca in reteta painii Graham. Dupa o
Pregatim o coca din 200 g faina alba, 1,5 dl lapte proaspat caldut, 30 g drojdie faramitata si putin acid ascorbic, ca in reteta painii Graham. Dupa o dospire la cald, adaugam 200 g faina Graham, 200 g faina alba, 3,1 dl lapte caldut si o prelucram aprox. 20 minute cu mana sau 10 minute cu robotul, ca in reteta painii Graham. Apoi acoperim coca cu un servetel si lasam aprox. o ora jumate la dospit in loc calduros. Coca dospita la marime tripla, se amesteca cu mana, se pune pe tabla si se imparte in 10 parti egale, apoi se modeleaza in forma de mingiute, pe care le puem intr-o tava unsa cu ulei. Le mai dospim, acoperite, aprox. 50 de minute, la loc calduros, Apoi ungem coca desaupra cu putina apa si presaram seminte de susan, de chimion sau in. Se coc la foc iute aprox. 5 minute, apoi, inca 20 minute la foc iute, pana devin aurii-rosiatice. Apoi le scoatem pe un grijaj de masa si le lasam sa se raceasca.
Alte retete recomandate Crutoane de paine Foietaj Aluat
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii