Paine cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor, cand am facut reteta asta pentru colegii din birou, in 5 minute nu mai era nimic.
Painea trebuie sa aiba coaja tare, si o taiem pur si simplu pe orizontala si verticala... cat sa facem loc pentru feliile subtiri de svaiter si mozarella.
Intercalam apoi ambele tipuri de branza, or sa se topeasca si vor curge efectiv in paine... cam asta e scopul acestei retete. Tocam ceapa si o amestecam cu untul topit. Punem amestecul peste branza. Nu mai ramane decat sa invelim totul in folie de aluminiu si sa o bagam la cuptorul incins la 180 de grade.
Sta acolo cca 15 minute. Deschideti cuptorul, desfaceti folia de aluminiu si mai lasati-o cca 5 minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii