Este foaret usoar de realizat
se dizolva drojdia cu zahar apoi se pune 100 ml apa si si 2 linguri faina si se lasa 15 minute. Se cerne faina si se adauga drojdia crescuta, apa si se incepe framantarea aproximativ 15 minute, iar aproape de final se adauga sarea si se lasa la crescut 30 de minute. Se imparte in doua si apoi in patru coca. Se iau cate doua bucati se fac sul si se rasucesc apoi se pun in tava si se mai lasa 15 minute la crescut. Se aprinde cuptorul pentru a fii foarte bine incins. Se pun tavile in cuptor si se coc 30 minute. se cot din cuptor se acopera cu un prosop pentru 10 minute. Pofta buna!
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaBranzoaicele sarate sunt o gustare delicioasa, se prepara usor, si ti se topesc pur si simplu in gura. Se pot umple cu branza...
BranzoaiceEste o reteta dietetica si una dintre cele mai apreciate de familia mea, este gustoasa si sanatoasa! Retete dietetice
Tocana de fasole pastaiAceste fursecuri stelute sunt foarte bune la micul dejun, de sarbatori sau cand ai chef sa rontai ceva. Pentru reteta, m-am...
Fursecuri steluteSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii