Paine de casa

Este foaret usoar de realizat

Portii
4
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa
Paine de casa

Ingrediente

  • 1kg Faina,o lingurita Sare,drojdie 50gr,o lingurita zahar,600ml Apa

Mod de preparare

se dizolva drojdia cu zahar apoi se pune 100 ml apa si si 2 linguri faina si se lasa 15 minute. Se cerne faina si se adauga drojdia crescuta, apa si se incepe framantarea aproximativ 15 minute, iar aproape de final se adauga sarea si se lasa la crescut 30 de minute. Se imparte in doua si apoi in patru coca. Se iau cate doua bucati se fac sul si se rasucesc apoi se pun in tava si se mai lasa 15 minute la crescut. Se aprinde cuptorul pentru a fii foarte bine incins. Se pun tavile in cuptor si se coc 30 minute. se cot din cuptor se acopera cu un prosop pentru 10 minute. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori