Chifle pufoase

Chifle pufoase sunt niste painici mici, care pot fi folosite si pentru sandvisuri, hamburgheri sau pentru pachetul pentru scoala / serviciu.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 1 ou
  • 2 linguri margarina
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita miere
  • 3 linguri smantana
  • apa calduta
  • uns
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte

Mod de preparare

Amestecam drojdia cu putin apa calduta. Amestecam smantana cu sarea si mierea de albine, margarina. Am cernut faina intr-un vas am facut gaura la mijloc si am adaugat amestecul de ou si drojdia. Framantam adaugand treptat apa calduta(daca este nevoie). Impartim coca un 8 bucati pe care le-am asezat in tava(rotunda) si am acoperit, lasam la dospit cca 20 min.
Ungem cu 1 galbenus desfacut cu putin lapte, apoi dam la cuptor pana cand chiflele se rumenesc frumos.


Chiflele pufoase sunt ideale la micul dejun, unse cu unt si cu dulceata de la Bunatati din natura.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza chili

Dati click pe imagine daca vreti sa vedeti preparatul intreg pt. ca pozele sunt editate pe portrait. Ca sa va treaca...

Pizza chili
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca