Paine cu cas

Se amesteca drojdia cu putin lapte si zahar. Se lasa totul la dospit 15 minute, apoi se adauga restul de ingrediente si se framanta bine. Se lasa la

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 600 ml lapte
  • drojdie
  • 250 gr cas
  • sare
  • zahar
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se amesteca drojdia cu putin lapte si zahar. Se lasa totul la dospit 15 minute, apoi se adauga restul de ingrediente si se framanta bine. Se lasa la crescut o ora, apoi se portioneaza pe 2 tavi. Se asaza in tava unsa cu ulei si se mai lasa la crescut 15 minute. Se introduc tavile in cuptor si se lasa la copt 30 de minute.


Se presara cu cas, apoi se mai lasa la rumenit cateva minute, dupa care se poate servi. Alte retete:

Cartofi la cuptor Placinta de dovleac Saratele

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...