• dizolvati drojdia in apa si adaugati 2 linguri de ulei de masline• lasati-o circa 15 minute la cald
• dizolvati drojdia in apa si adaugati 2 linguri de ulei de masline
• lasati-o circa 15 minute la cald sa "lucreze"
• cerneti faina
• tocati pancetta, rosiile uscate si busuiocul
• adaugati apa cu drojdia si cele 2 linguri de ulei de masline in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum
• fixati bratul pentru plamadire la cca 2-3 cm de margine si spatula pentru a curata interiorul vasului
• porniti aparatul si incorporati treptat faina, sarea, busuiocul, pancetta si rosiile uscate
• framantati pentru cca 8 minute
• presarati faina pe deasupra pentru a nu se lipi si lasati-o la dospit cca 60 min, intr-un castron mare, acoperit cu o carpa, la cald
• modelati-o in 2 painici egale si crestati-le frumos
• puneti-le intr-o tava, pe o hartie de copt (cu o distanta considerabila intre ele pentru a preveni lipirea), ungeti-le cu galbenus de ou si optional puteti pune seminte de susan, in, cereale sau sare de Himalaya pe deasupra
• introduceti-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru cca 45-60 de minute
• faceti testul cu scobitoarea si daca este curata, atunci painea este gata
• lasati-o la odihnit pe un tocator, acoperita de un prosop, pentru cca 3 ore
• abia dupa 3 ore o puteti taia.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.