Paine de albus

Se bat bine albusurile cu zaharul si se inglobeaza, pe rand, vanilia, faina, nucile si stafidele, amestecand cu lingura de lemn, foarte usor. Se pune

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 albusuri
  • 200 gr zahar pudra
  • 200 gr faina
  • 100 gr nuci
  • 100 gr stafide
  • vanilie

Mod de preparare

Se bat bine albusurile cu zaharul si se inglobeaza, pe rand, vanilia, faina, nucile si stafidele, amestecand cu lingura de lemn, foarte usor. Se pune aluatul intr-o forma tapetata si se baga la cuptor. Se coace la foc potrivit, timp de 40 de minute.

Se serveste cu dulceata sau sos de ciocolata.

Alte retete:

Papanasi fierti

Aluat frantuzesc

Pateuri cu branza

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...