Faina se amesteca impreuna cu drojdia muiata in 50 ml lapte, intr-un castron, se adauga 1 lingura de zahar, putin ulei, sare si lapte caldut, dupa ca
Faina se amesteca impreuna cu drojdia muiata in 50 ml lapte, intr-un castron, se adauga 1 lingura de zahar, putin ulei, sare si lapte caldut, dupa care se framanta bine si se pune la crescut la loc cald. Dupa ce a crescut, se imparte aluatul in doua si se fac doua paini. Doua tavi se ung cu ulei si se asaza aluatul simplu sau impletit, dupa care se unge cu ulei si se lasa la crecut. Se baga apoi in cuptorul cald, la foc mediu.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Papanasi fierti
Chec pufos
Placinta cu mere
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti