Painea prajita cu legume si branza este un aperitiv simplu si delicios. Se incinge cuptorul foarte bine. Se incinge uleiul intr-o tigaie incapatoare.
Painea prajita cu legume si branza este un aperitiv simplu si delicios. Se incinge cuptorul foarte bine. Se incinge uleiul intr-o tigaie incapatoare, se caleste ceapa si usturoiul 3-4 minute. Se adauga ciupercile si se mai calesc inca 3-4 minute. Se adauga spanacul si se inabuse pana se inmoaie. Se prajeste painea la prajitorul de paine. Se aseaza amestecul de legume peste paine, se asezoneaza cu sare si piper. Se acopera cu branza si se da la cuptor pana ce branza s-a topit.
Painea prajita cu legume si branza se serveste imediat.
Am revenit la topul 50, cu cele mai bune supe din lume, si anume supa finlandeza ce ocupa locul 10 . Usor...
Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj