Painicile cu usturoi si ceapa verde sunt delicioase pentru un aperitiv. Le serviti cu branza si rosii si gata gustarea.
Painicile cu usturoi si ceapa verde sunt delicioase pentru un aperitiv. Le serviti cu branza si rosii si gata gustarea. Se pune intr-un bol drojdia, zaharul, laptele si apa.
Acum adaugam faina, untul topit, ceapa verde, sarea si usturoiul pudra.
Se framanta sau se amesteca bine si se formeaza 9 chifle ca pentru hotdog sau orice forma doriti voi.
Se pun in tava, se acopera cu un prosop de bucatarie si se lasa sa creasca pana se dubleaza, cam 20-30 de minute.
Se pune tava in cuptorul preincalzit si se coc painicile cam 12-15 minute sau pana cand incep sa se rumeneasca usor pe deasupra. Eu cred ca ar fi trebuit sa le mai las putin pe ale mele.
Se lasa sa se raceasca.
Noi le-am mancat asa, nu am mai asteptat sa le ungem cu nimic, ca prea bune au fost.
Painicile cu usturoi si ceapa verde se servesc calde, prajite sau reci.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
De la inceput va spun ca m-am indragostit. L-am urmarit de multe ori la tv si ma cucerit de-a dreptul. Este genul de barbat...
Pandispan cu frisca si fructe dupa Eric LanlardIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa