Intr-un castron mare, batem spuma galbenusurile de ou, zaharul si zaharul vanilat. Faina o cernem prin sita si o amestecam bine cu praful de copt. Ba
Intr-un castron mare, batem spuma galbenusurile de ou, zaharul si zaharul vanilat. Faina o cernem prin sita si o amestecam bine cu praful de copt. Batem apuma albusurile de ou cu sarea. Turnam peste galbenusuri jumatate din faina, adaugam albusurile, si cealalta jumatate de faina. Amestecam bine cu o lingura de lemn, avand grija sa nu se sparga spuma de oua. Turnam intr-o forma captusita cu hartie pentru copt, si o coacem in cuptorul preincalzit pana devine galben-aurie. Sa nu deschidem usa cuptorului pana nu e gata blatul pentru ca se turteste. Se lasa putin blatul in cuptor sa se raceasa, apoi il rasturnam pe un gratar si tragem jos hartia de pe el, apoi il racim de tot
Alte blaturi recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa