Cheesecakeul cu capsuni este o prajitura delicioasa, care imbina perfect gusturile de crema de branza cu capsunile aromate si blatul pufos.
Mod preparare:
Biscuitii se sfarma cu un sucitor sau la robot (cine are), untul se topeste si punem peste biscuiti, framantam bine pana  se inmoaie biscuitii, pregatim o tava cu inel detasabil, ungem tava cu unt si o tapetam cu compozitia obtinuta.
 Ouale se bat cu 200 gr. zahar, frisca se bate pana  se intareste, adaugam  mascarponele  si punem peste oauale batute cu zaharul, adaugam zaharul vanilat si coaja de lamaie.
 Compozitia obtinuta se toarna peste biscuiti si se da la cuptor, la foc mic cca 40 minute, cand incepe sa prinda culoare, sa fie aurie, atunci se scoate din cuptor si se lasa la rece.
 Pregatirea  capsunilor:
 Capsunile  spalate, se taie in 4 si se pun intr un vas cu 100 gr zahar, se lasa cca 30 minute, dupa care le punem intr un vas pe foc, pana incepe sa se lege siropul.
 Se pune peste cheesacake si se poate taia si servi!
 Pofta buna!
Cheesecakeul cu capsuni se serveste rece, cu capsuni din abundenta, preparate conform instructiunilor de mai sus.