Incingem cuptorul. Punem aluatul de paine intr-un castron si adaugam semintele de marar. Framantam apoi impartim aluatul in 8 parti si se framanta fi
Incingem cuptorul. Punem aluatul de paine intr-un castron si adaugam semintele de marar. Framantam apoi impartim aluatul in 8 parti si se framanta fiecare timp de cateva minute. Se modeleaza fiecare parte in forma de chifla, se aseaza in tava unsa si se lasa la dospit 25-30 de minute intr-un loc calduros. Se ung cu lapte si se coc 20-25 de minute pana devin aurii.
Se servesc ca si o gustare ori ca si aperitiv. Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii