Sfaramam untura cu putina sare si faina, apoi adaugam galbenusurile si paharul de smantana. Intindem aluatul si taiem forme rotunde. Batem spuma albus
Sfaramam untura cu putina sare si faina, apoi adaugam galbenusurile si paharul de smantana. Intindem aluatul si taiem forme rotunde. Batem spuma albusurile cu 30 dkg zahar si 25 dkg nuca sau mac, umplem aluatul, coacem, rulam in zahar pudra si servim.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de visine
Tarta cu visine
Tort diplomat
Intr-o seara rece, chiar friguroasa, cum ar fi sa coaceti niste cornuri pufoase, delicioase, cu fructe de toamna? Va spun eu,...
Desert cornuri cu sana si fructe de toamnaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj