Intr-un vas cu apa calduta se dizolva drojdia, adauga laptele, untul, zaharul, sarea si 1 1/2 ceasca faina. se amesteca bine. Se adauga 2 oua si sufi
Intr-un vas cu apa calduta se dizolva drojdia, adauga laptele, untul, zaharul, sarea si 1 1/2 ceasca faina. se amesteca bine.
Se adauga 2 oua si suficienta faina pentru o coca mai taricica.
Se acopera cu foaie plastic si pune la frigider 2 ore sau 2 zile.
Se scoate din frigider pe planseta de framantat si imparte in doua.
Se ruleaza fiecare jumatate in cerc si taie in 6 parti.
Se pune in fiecare triunghi umplutura si ruleaza in forma de corn(croissant). Se aseaza in tava unsa cu unt si lasa la loc cald sa creasca timp de 45 minute.
Apoi se unge cu ou si coace la foc potrvit in cuptor 15 minute.
Pofta buna!
Reteta cornuri umplute a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete de cornuri gasiti aici:
Cornuri de brutar,
Cornuri cu ciocolata in straturi,
Cornuri cu crema delicioasa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa