Se face o spuma din galbenusuri de ou, zahar, unt si rom. Adaugam faina amestecata cu nuci, cu stafide, cu patratele marunte de ciocolata, cu fructele
Se face o spuma din galbenusuri de ou, zahar, unt si rom. Adaugam faina amestecata cu nuci, cu stafide, cu patratele marunte de ciocolata, cu fructele zaharisite si cele uscate, si cu magiunul taiat in patratele mici. Adaugam faina si spuma din albusuri de ou, cu grija. Ungem cu unt o tavita pentru paine, o presaram cu zahar pudra si turnam compozitia. Coacem in cuptorul incalzit moderat, la foc moale.
Alte retete cu prajituri recomandate
Fruit cocktail capsuni
Inghetata capsuni
Tarta capsuni
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura