Paine Inimioara cu gem

Painea inimioara cu gem poate fi servita in orice dimineata. O pot face si copiii, care cu siguranta se vor bucura sa de o mana de ajutor.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paine toast
  • unt
  • gem
  • miere

Mod de preparare

In centrul feliei de paine toast se face cu o forma pentru prajituri , o “gaura” in forma de inimioara. Se poate taia şi cu cutitul in jurul formei. Feliile de paine se prajesc.

Felia de paine nedecupata se unge cu putin unt. Pe deasupra se pune mierea. Se pune deasupra felia de paine cu inimioara, iar in mijloc se pune gem de cirese. Se pot folosi si alte gemuri.


Painea inimioara cu gem se poate servi la micul dejun de Valentine` day sau Dragobete

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ghiveci de legume cu oua romanesti si ierburi de gradina

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale". Incepem reteta de astazi cu prezentarea unor...

Ghiveci de legume cu oua romanesti si ierburi de gradina
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca