Pandispan rapid

Caisele se spala dupa care se desfac in jumatate,ori le folositi asa ori le taiati mai subtiri.Se separa ouale,albusurile se bat spuma dupa care se ad

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • caise 500g
  • oua 10
  • zahar 8 linguri
  • faina 8 linguri
  • un praf de sare
  • o esenta de vanilie

Mod de preparare

Caisele se spala dupa care se desfac in jumatate,ori le folositi asa ori le taiati mai subtiri.Se separa ouale,albusurile se bat spuma dupa care se adauga zaharul.Acestea se bat pana se intaresc,exact ca la bezele.Galbenusurile se amesteca cu sarea dupa care se adauga treptat peste albusuri mixind in continu.Se adauga faina care se cerne deasupra compozitiei pentru un aluat pufos.La urma se adauga si esnta.Intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina se adauga compozita peste care se pun caisele care au fost trecute prin faina.Se da la cuptor,care deja a fost incins.Se coace pana cand pe scobitoarea cu care incercati blatul nu mai se ia din acesta.

Rece si tapetata cu zahar pudra cu gust de vanilie

Alte retete recomandate

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...