Pandispan rapid

Caisele se spala dupa care se desfac in jumatate,ori le folositi asa ori le taiati mai subtiri.Se separa ouale,albusurile se bat spuma dupa care se ad

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • caise 500g
  • oua 10
  • zahar 8 linguri
  • faina 8 linguri
  • un praf de sare
  • o esenta de vanilie

Mod de preparare

Caisele se spala dupa care se desfac in jumatate,ori le folositi asa ori le taiati mai subtiri.Se separa ouale,albusurile se bat spuma dupa care se adauga zaharul.Acestea se bat pana se intaresc,exact ca la bezele.Galbenusurile se amesteca cu sarea dupa care se adauga treptat peste albusuri mixind in continu.Se adauga faina care se cerne deasupra compozitiei pentru un aluat pufos.La urma se adauga si esnta.Intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina se adauga compozita peste care se pun caisele care au fost trecute prin faina.Se da la cuptor,care deja a fost incins.Se coace pana cand pe scobitoarea cu care incercati blatul nu mai se ia din acesta.

Rece si tapetata cu zahar pudra cu gust de vanilie

Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de ciocolata Express

Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...

Tort de ciocolata Express
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca