Pasca nemteasca

Se amesteca ingredientele si se framanta un aluat omogen. Se unge cu unt o forma de tort cu marginile detasabile si se tapeteaza cu faina. Trei sfert

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 300 g faina
  • 1/2 pahar zahar pudra
  • 2 oua
  • 1/2 pahar cu lapte
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 1/2 pachet margarina
  • 1 esenta de vanilie
  • Pentru umplutura:
  • 1 kg branza de vaci
  • 1/2 pachet margarina
  • 200 g smantana
  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 budinca de vanilie
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele si se framanta un aluat omogen. Se unge cu unt o forma de tort cu marginile detasabile si se tapeteaza cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, iar din restul se fac suluri subtiri, pe care se vor aseza pe crema de branza. Se omogenizeaza branza cu smantana, margarina, zaharul, galbenusurile si budinca de vanilie. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza usor in branza. Se toarna crema in forma, se aseaza sulurile de aluat si se introduce la cuptor pentru 45 de minute la foc mic. Dupa 20 de minute, se unge cu ou batut. Se lasa sa se raceasca in forma, deoarece calda nu se poate taia.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert spirale cu halva

Au iesit tare bune ca nu m-am putut abtine si am mancat 4 bucati, seara! :D

Desert spirale cu halva
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca