Placinta cu branza

Placinta cu branza este una dintre retetele care pot inlocui pasca din meniul de Paste. Ingredientele necesare: branza de burduf, cas, smantana, unt, ceapa, chimen, boia, dulce.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 500g branza de burduf
  • 500g cas dulce
  • 2 oua
  • 200g smantana
  • 100g unt
  • o ceapa rosie
  • 2 linguri chimen
  • o lingura boia dulce
  • ulei

Mod de preparare

Placinta cu branza se prepara foarte simplu. Pentru inceput se freaca untul cu branza de burduf si casul si se adauga smantana,  ceapa tocata, ouale, boiaua si chimenul. Se amesteca usor. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei 3-4 foi (unse intre ele cu ulei), se toarna compozitia pentru placinta si se acopera cu restul foilor unse si ele. Se coace 40-45 de minute.


Se servesc calde.

Alte retete recomandate:

Placinta cu loboda si marar

Placinta de dovleac

Placinta cu carne

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide