Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de placinta cu branza de vaca sunt necesare urmatoarele ingrediente: foaie de strudel, branza de vaca, sare, unt, oua.
Se amesteca bine branza cu ouale si sarea. Din foaia de strudel intinsa se taie bucati de marimea tavii de copt. In tava de copt unsa cu unt se asaza 6—7 foi taiate. Fiecare foaie trebuie unsa cu unt. Se asterne apoi branza, potrivind cu furculita ca stratul sa fie uniform de gros. Deasupra lui se mai aseaza inca 6—7 foi unse fiecare cu unt. Se da la cuptor pana se coaca rumen.
Se taie in tava, cu un cutit bine ascutit, patrate care apoi se aseaza pe farfurie.
Alte retete recomandate:
Placinta cu carne
Placinta cu dovleac si mere
Placinta cu telemea si cartofi
O tocanita de vara cu vinete si piept de pui, grozav de buna, potrivita pentru aceasta perioada.
Tocanita de vara cu vinete si piept de puiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa