Placinta cu branza de vaca

Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de placinta cu branza de vaca sunt necesare urmatoarele ingrediente: foaie de strudel, branza de vaca, sare, unt, oua.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • foaie de strudel
  • unt pentru forma
  • 400 g branza de vaca
  • 3 oua
  • 3 linguri unt topit
  • sare.

Mod de preparare

Se amesteca bine branza cu ouale si sarea. Din foaia de strudel intinsa se taie bucati de marimea tavii de copt. In tava de copt unsa cu unt se asaza 6—7 foi taiate. Fiecare foaie trebuie unsa cu unt. Se asterne apoi branza, potrivind cu furculita ca stratul sa fie uni­form de gros. Deasupra lui se mai aseaza inca 6—7 foi unse fiecare cu unt. Se da la cuptor pana se coaca rumen.


Se taie in tava, cu un cu­tit bine ascutit, patrate care apoi se aseaza pe farfurie.

Alte retete recomandate:

Placinta cu carne

Placinta cu dovleac si mere

Placinta cu telemea si cartofi

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de vara cu vinete si piept de pui

 O tocanita de vara cu vinete si piept de pui, grozav de buna, potrivita pentru aceasta perioada.

Tocanita de vara cu vinete si piept de pui
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa