Separa albusurile de galbenusuri. Freaca spuma margarina si zaharul. Adauga treptat galbenusurile, laptele, praful de copt, stins cu zeama de lamaie,
Separa albusurile de galbenusuri. Freaca spuma margarina si zaharul. Adauga treptat galbenusurile, laptele, praful de copt, stins cu zeama de lamaie, albusurile batute spuma, cacaua si faina. separat, mixeaza branza cu margarina, smantana, zaharul, faina si ouale. Pune aromele si stafidele si omogenizeaza bine. Intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, toarna jumatate din compozitia de cacai, apoi umplutura cu branza si deasupra pune restul de compozitie cu cacao. Netezeste cu un cutit lat si baga la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 de minute.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Chec pufos
Papanasi fierti
Un fel principal sau o cină generoasă cu ce avem prin frigider și cămară! Cu un pic de răbdare veți prepara...
Cartofi umplutiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj