Amestecam ouale intregi cu putina sare si 4 linguri de zahar, adaugam 20 dkg de faina si 1 l de lapte. Amestecam pana obtinem un aluat neted. Apoi ada
Amestecam ouale intregi cu putina sare si 4 linguri de zahar, adaugam 20 dkg de faina si 1 l de lapte. Amestecam pana obtinem un aluat neted. Apoi adaugam 4 linguri de ulei si amestecam mai departe. Coacem si servim cu gem de caise
Alte retete de placinta recomandate
Placinta visine
Placinta spanac
Placinta cu mere
Bougatsa este o delicioasă plăcintă grecească, umplută cu o cremă delicioasă de griș. Pentru această Bougatsa -...
Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de grișPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura