Faina se amesteca cu unt, un ou intreg, putin zahar si frisca, se framanta. Se intinde o foaie, se pune in tava, se coace sa prinda culoare. Cand se
Faina se amesteca cu unt, un ou intreg, putin zahar si frisca, se framanta. Se intinde o foaie, se pune in tava, se coace sa prinda culoare. Cand se raceste, se unge cu marmelada.Albusurile se bat spuma tare cu 280 g zahar, se niveleaza pe foaia unsa. Se da din nou la cuptor si se lasa pana albusul prinde putina culoare rozalie.
Alte retete recomandate
Placinta cu mere
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa