Faina se amesteca cu unt, un ou intreg, putin zahar si frisca, se framanta. Se intinde o foaie, se pune in tava, se coace sa prinda culoare. Cand se
Faina se amesteca cu unt, un ou intreg, putin zahar si frisca, se framanta. Se intinde o foaie, se pune in tava, se coace sa prinda culoare. Cand se raceste, se unge cu marmelada.Albusurile se bat spuma tare cu 280 g zahar, se niveleaza pe foaia unsa. Se da din nou la cuptor si se lasa pana albusul prinde putina culoare rozalie.
Alte retete recomandate
Placinta cu mere
Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj