Placinta cu spuma de zmeura sau capsuni

Se prepara aluatul frantuzesc si separat spuma de capsuni sau de zmeura. Pentru aceasta din urma se bat albusurile bine cu telul si se adauga treptat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 aluat frantuzesc
  • 5 oua
  • 300 gr zahar
  • 300 gr zmeura sau capsuni
  • sare de lamaie

Mod de preparare

Se prepara aluatul frantuzesc si separat spuma de capsuni sau de zmeura. Pentru aceasta din urma se bat albusurile bine cu telul si se adauga treptat zaharul, capsunile sau zmeura si se bate in continuare spuma.Se adauga la final sarea de lamaie, dilzolvata in apa. Se umple aluatul cu spuma si se serveste.
Alte retete de dulciuri:

Cozonac moldovenesc

Tiramisu

Ciocolata de casa

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...