Placinta dulce cu dovleac contine aluat de foietaj, zahar scortisoara, nucsoara, frisca, oua si pulpa de dovleac.
Placinta dulce cu dovleac se prepara astfel: pentru umplutura se amesteca zaharul cu scortisoara, ghimbirul si nucsoara. Se bat ouale, se adauga frisca, piureul de dovleac, zaharul, scortisoara si se amesteca bine. Aluatul de foietaj se intinde intr-o tava unsa si tapetata. Se asaza umplutura , apoi se introduce placinta la cuptor pentru 40-45 de minute. Se lasa apoi la racit. Se presara cu zaharu si nucile tocate, apoi se decoreaza fiecare felie de placinta cu frisca.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Rețeta aceasta este una extrem de simplu de pregătit dar în același timp foarte savuroasă. Ce-i drept, am avut și...
Pui dulce în sos de soia la slow cooker Crock-Pot 4,7 LOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj