Aceste placinte rapide sunt delicioase. Pentru a prepara aceste placinte aveti nevoie de faina, smantana si coaja de lamaie.
Aceste placinte rapide sunt delicioase. Pentru a prepara aceste placinte se pune faina intr-un castron si se framanta cu margarina, 50 gr zahar, coaja de lamaie, otetul si praful de copt.Se adauga ouale, smantana si putin lapte pentru un aluat potrivit de tare se lasa la rece jumatate de ora apoi se rupe cate o bucata de aluat si se intinde pe masa pudrata cu faina. Se coace fiecare bucata in ulei incins, se lasa sa se raceasca putin si se pudreaza cu zahar vanilinat amestecat cu zahar pudra.
Placintele rapide se servesc calde, pudrate cu mult zahar.
Nu puteam sa astept Sarbatorile de iarna fara turta dulce, mai ales ca imi place mult sa fac tot ce inseamna forme decupate...
Turta dulce 3Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj