Se dizolva drojdia in lapte si se amesteca in faina, apoi se adauga untul, un praf de sare si se framanta bine. Se intinde o foaie de jumate de cm gr
Se dizolva drojdia in lapte si se amesteca in faina, apoi se adauga untul, un praf de sare si se framanta bine. Se intinde o foaie de jumate de cm grosime, se unge cu ou, se presara cu chimen, sare si se taie in fasii subtiri cu ruleta sau un cutit inmuiat in faina. Se asaza pe tava una langa alta, cu mici distante intre ele si se coc in cuptor.
Se pot presara cu seminte de anason sau chimen.
Alte retete:
Galuste cu prune
Placinta cu dovleac
Papanasi fierti
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti