Se dizolva drojdia in lapte si se amesteca in faina, apoi se adauga untul, un praf de sare si se framanta bine. Se intinde o foaie de jumate de cm gr
Se dizolva drojdia in lapte si se amesteca in faina, apoi se adauga untul, un praf de sare si se framanta bine. Se intinde o foaie de jumate de cm grosime, se unge cu ou, se presara cu chimen, sare si se taie in fasii subtiri cu ruleta sau un cutit inmuiat in faina. Se asaza pe tava una langa alta, cu mici distante intre ele si se coc in cuptor.
Se pot presara cu seminte de anason sau chimen.
Alte retete:
Galuste cu prune
Placinta cu dovleac
Papanasi fierti
Cred că aveți cu toții o tigaie pe care o considerați perfectă; cea cu care vă place să lucrați, cea în care ați...
Clătite delicioase cu unt de arahide și migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.